Designertas freaks opgelet

Designer handbags. Veel vrouwen worden er wild van en hebben minstens een exemplaar in hun tassen collectie dat de tag designer handbag heeft, inclusief bijbehorend prijskaartje.

Echter zijn er ook goedkopere exemplaren die je net zo goed zullen sieren. Culy.nl komt met de briljante tip voor deze fantastische en betaalbare designer tas in mok vorm. Te koop bij UrbanOutfitters voor slechts $14,- is ie van jou.

Een andere toffe en betaalbare vorm van designer handbags, zijn cupcakes met deze designtassen. Tijdens een workshop leer je hoe je deze tassen van fondant maakt en vervolgens je cupcakes weet te versieren met deze prachtige aanwinsten. Een designer bag cupcake workshop boek je eenvoudig via de website van Alice in Cakeland. De eerst volgende staat gepland op 18 mei om 16.00 uur en deelname kost €25,- inclusief cupcakes.

Met deze money savers heb je toch een mooi exemplaar van die designertas in je pocket. Of in je buik 😉

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*