Stuuuuuuuuuuuuuud

De eerste week met colleges zit er op….. Dat is wel ff wat anders dan een HBO opleiding Peronseel en Arbeid aan de Fontys Hogescholen :-s

In eerste instantie dacht ik: “Nou, dat is veel doen. Vooral veel lezen (voor elk college zo’n 50 bladzijdes per boek en de meeste vakken hebben 2 verplichte boeken) en wat kleine opdrachten tussendoor, met op het einde een tentamen.” Al na het eerste college dacht ik: “F*CK dit gaat moeilijk worden!”. Jep, niet alleen veel doen, ook veel GROTE opdrachten tussendoor en op het einde een tentamen. Uitdaging. Laat ik daar nou gek op zijn, dus het bevalt me wel.

Dinsdagavond was een leuk college: Managing People. De dame die dit vak geeft is enthousiast en geeft duidelijke uitleg. Voor dit vak zijn er maar liefst 5 assignments (toets momenten), waaronder een pittig essay en een tentamen. Op zich is de inhoud niet heel erg moeilijk, maar ik zal vooral veel research moeten doen (men is gek op referenties naar de duizenden, misschien wel miljoenen, artikelen die in de bibliotheek database zitten).

Woensdagochtend had ik het vak Management Consulting, wederom erg leuk en interessant. Een leuke vrouw wederom die ons voor 8 weken les geeft, daarna komt de officele docent terug (is momenteel ziek geloof ik). De woensdagmiddag had ik International HRM; leuk, interessant en vooral veeeeeeel informatie. Dit is echter mijn 3e keuze vak deze week en ik hoef er maar 2 te volgen en ik denk dat dit vak gaat afvallen, omdat ik de andere 2 interessanter vind.

Donderdagavond had ik het vak Learning & Development. Dit was een beetje jammer…. We hadden een veel te grote klas in een veel te kleine ruimte waardoor je de helft van het college niet goed kon verstaan en het veel te rommelig was af en toe. Gelukkig gaan ze de klas opsplitsen, dan wordt dit hopelijk beter. Daarna ben ik door gegaan naar de NL Borrel in Brisbane; een gezellige boel met Nederlanders die hier (tijdelijk of voor langere tijd, of misschien wel voor altijd) wonen. Leuk om Nederlanders (en een Belg) te ontmoeten en Nederlands te kunnen kletsen. We gaan ook Konginnedag vieren 30 april (jaja Jennie, ik vier je verjaardag hier gewoon ;-)), dat wordt vast een groot en gek oranje feest!

Vandaag heb ik Recruitment & Selection gehad: op zaterdag dus, van 9 tot 16 uur. Lange zit….. Maar ook dit was super leuk en interessant, dus dat maakt de zit een stuk aangenamer.

Een drukke week dus, met stiekem veel werk. En nu is het zaterdag avond….. Zit ik een beetje een blog te typen om 23.30 uur. Gezellig joh 😉 Heb net van alles uitgezocht voor de scooter die ik morgen ga kopen. Ik word gek van niet weg kunnen van de campus en op deze manier kan ik iig makkelijk boodschappen doen en naar het strand (als de regen een keertje gaat op houden hier). Foto’s volgen!

De groetjes!!

Be Sociable, Share!
5 Responses to Stuuuuuuuuuuuuuud
 1. Pap Mam Roy Max Debbie says:

  Hey Kim,

  Het gaat goed dus met ons stuudje!! Alweer een nieuwe uitdaging, daar heb jij geen problemen mee, toch!!

  Succes met het kopen van de scooter. Moet je trouwens een helm op ?? Kijk goed uit hè scheurneus, broem broem!!

  Je krijgt de groeten van Oma Thera, Opa Sjaak en Oma Han. Ook zij zijn héél enthousiast over jouw avonturen.

  Hier is alles oké, de zon schijnt wat vaker, maar wel super koud!!

  de groetjes van ons allen en dikke smakkerds
  bye bye, zwaai zwaai

  wh00p wh00p wh00p wh00p wh00p

 2. Monique Maas says:

  Hoi Kim,
  Wat fijn dat je uitdagingen leuk vindt,komt nu dus goed van pas.
  Heb de foto`s ook gezien en we hebben hier het broertje of zusje van jouw gekko,maar wij noemen het altijd een baardachaam.Moet je ze bij de Plus maar eens zien als ik weer eens 2 blaadjes andijvie wil afrekenen;voor de baardachaam..(?#@nooit van gehoord.nl)haha.Ben trouwens heeeel blij geen familie van je spin te bespeuren hier.Heb ik lang geleden al eens duidelijk gemaakt dat ook niet te willen toen Jeroen op zijn kamertje ineens een leuke vogelspin had zitten… na een bezoekje aan de reptielenbeurs!
  Maar geniet verder van de omgeving want de foto`s zien er echt mooi (en lekker warm)uit.
  Groetjess Monique

 3. Marjon says:

  Kimmes! Een scooter! Zwaar vet! Heb je al een naam bedacht? Je mag ‘broemie’ wel lenen van me nl.

  Liefs Mees

 4. Roy en Debbie says:

  Kimmetjeeee

  Knap hoor dat je er niet gestoord van wordt haha, al dat lezen pff ik zou er niet goed van worden!
  Ben benieuwd naar de eerste punten…

  Hier is het nu ook heerlijk weer, vandaag heel de dag het zonnetje, zo’n 20 graden en tot een uur of half 9 nog lekker licht. Heb vandaag dus m’n haar weer laten millimeteren door marjan 😀

  Debbie heeft sinds lange tijd weer een wedstrijd kunnen voetballen. Na heel veel getraind te hebben mocht ze weer eens een wedstrijd spelen. Na een uur vroeg ze zelf of ze gewisseld kon worden want d’r conditie is nog niet optimaal. Geen last van d’r knie meer gehad dus dat is positief!

  Heel veel succes met de studie en vooral veel plezier!!

  Groetjes Roy en Dubske

  P.S. Zelfs ik mis je heel erg op dit moment kim (wie had dat ooit gedacht). De mannen moeten op dit moment namelijk het huishouden runnen nu ons mam niks mag doen. Ze vindt het echt erg dat ze niks mag oppakken ofzo. Maar we zorgen goed voor d’r.

 5. Kim says:

  Haaaa Royke en Debske!

  Zal mn eerste punten in mn volgende blog bekend maken 😉 Lekker hoor, gemilimeterd haar, dat heb je hier ook wel nodig. Tot half 9 licht…. Dat kennen ze hier dus niet: elke avond om 6 uur, half 7 donker en dadelijk in de winter al rond half 5 :s

  Goed van Debske en dr 1e wedstrijd!! Beter wisselen vanwege conditie dan vanwege dr knie. Dat komt wel weer goed, die conditie.

  Hey, mis je mij?? Nooit gedacht :-p Dus nu koken jullie? Oei oei…. (grapje) Succes met voor mama zorgen!!

  Kusjes en groetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*