Application form is de deur uit!

Vandaag is dan eindelijk mijn application form naar Kilroy Education gegaan. Zij handelen verder mijn application af. De verwachting is dat ik binnen 3 weken iets van Griffith University hoor; ik krijg dan een zogeheten offer. Dit offer kan zowel conditional of unconditional zijn. Je raadt het waarschijnlijk al: het kan dus zijn dat ik direct aangenomen wordt aan de universiteit of dat ik nog wat zaken moet regelen voordat ik aangenomen word.

Een Engelste test zou bijvoorbeeld een extra zaak kunnen zijn. Officieel moet je deze altijd doen als je naar AustraliĆ« gaat, maar bij Griffith University telt een bepaald cijfer voor Engels tijdens de middelbare school (mits je diploma niet ouder dan 5 jaar is) of een gevolgde opleiding in het Engels of een cursus of vak Engels ook als toelatingseis. Nu heb ik het geluk dat ik voor mijn Engels tijdens mijn VWO opleiding een 7 gehaald heb en dat mijn diploma pas 4 jaar oud is. Die Engelse test hoef ik dus waarschijnlijk niet te doen. Verder hebben een aantal collega’s bij ASR Nederland een lieve en leuke recommendation voor me geschreven die bij mijn application zit; ook dat vergroot de kans om aangenomen te worden zonder extra eisen.

Spannend.. En uiteraard houd ik jullie op de hoogte!!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*